Opis
Region : Lalande de Pomerol, Bordeaux, Aquitaine
Površina: 14 hektara
Zemlja: šljunkovito, peskoviti šljunak
Metod uzgajanja vinove loze : Ograničena upotreba pesticida, bez herbicida, ručno ubrano, tradicionalno obrađivano zemljište
Maceracija: hladna maceracija na 10 stepeni celzijusa maksimalno 10 dana
Fermentacija : fermentacija u inox sudu na kontrolisanoj temperaturi
Odležavanje: 18 meseci u pretežno korišćenim hrastovim bačvama od 300 litara, francuski hrast
Godišnja proizvodnja: 3 500 boca
Boja: tamno crvena sa notama ljubičaste
Miris: kompleksan i intenzivan miris crvenog voća, tosta i crne čokolade
Ukus : Chateau Bourseau je izuzetno voćno vino u dobrom balansu sa elegantnom završnicom i taninskom strukturom
Potencijal čuvanja: od 5 do 20 godina
Alkohol 13,5%
PH 3,7
Ukupne kiseline 4 g/l
Zaostali šećer 2,3 g/l
Recenzije
Još nema komentara.