Opis
Region : Lalande de Pomerol, Bordeaux, Aquitaine
Površina: 2 hektara
Zemlja: šjunkovito, peskoviti šljunak
Metod uzgajanja vinove loze : Ograničena upotreba pesticida, bez herbicida, ručno ubrano, tradicionalno obrađivano zemljište
Maceracija: hladna maceracija na 5-10 stepeni celzijusa maksimalno 10 dana
Fermentacija : fermentacija u inox sudu na kontrolisanoj temperaturi
Starenje: 18 meseci u hrastovim bačvama, novi francuski hrast
Godišnja proizvodnja: 3 000 boca
Boja : tamno ljubičasta
Miris: kompleksan i intenzivan miris vanile, kupine, crne ribizle
Ukus: pitko i intenzivno sa dugom strukturom tanina
Potencijal starenja: od 10 do 35 godina
Alkohol 14%
PH 3,7
Ukupne kiseline 3,05 g/l
Zaostali secer 2,4 g/l
Recenzije
Još nema komentara.