O Nama

Trgovina vinom u 21. veku?

Poštovanje tradicije ne bi trebalo da ide na štetu efikasnosti. To nas je poslednjih godina dovelo do razvoja našeg  informacionog sistema. Cilj nam je da postanemo najefikasniji trgovački online partner koji vas snabdeva  autentičnim vinima. Naši napredni alati omogućavaju nam da ispunimo sve dinamičnije zahteve tržišta. Ova brzina obrade informacija obezbeđuje izvrsnost u logistici: interno skladištenje vina i partnerstvo sa domaćim logističkim liderom.

Značaj odnosa

Vino je proizvod kojem je potrebna stalna pažnja. Diskusije o vinu zasnovane su na deljenju i druženju i osvetljavaju strast koja nas pokreće. Kroz razvoj naše kompanije, vino će uvek biti u srcu trosmernog, neformalnog odnosa između vinarija, trgovca i klijenata. Naša je dužnost da osiguramo transparentnost, tako da vam se poruke iz vinarija prenose nefiltrirane, istinite, direktne i iskrene. Ovi visokokvalitetni odnosi i zajedničke vrednosti izdvajaju nas od ostalih trgovaca vinom, kao onog koji uvek daje prednost ljudskom faktoru.

Sve se svodi na poverenje. Sa ovom filozofijom smo stvorili trajna prijateljstva i privilegovane veze sa vlasnicima najprestižnijih vinograda. Prestižne vinarije imaju poverenja u nas da distribuiramo njihova autentična vina pod najboljim mogućim uslovima.

Naša snaga

  • Gradimo dugotrajna partnerstva, zasnovana na poverenju, transparentnosti i uzajamnom poštovanju.
  • Svako predloženo vino je direktno i ekskluzivno kupljeno od proizvođača i ima optimalni kvalitet skladištenja u  magacinima Millesime. To nam omogućava da garantujemo kvalitet i autentičnost svake boce.
  • Strastveni smo u otkrivanju i odabiru vina koja su zvezde u svojoj kategoriji i pronalaženju “ value for money “.
  • Odbijamo da kupujemo vina koja se prodaju u supermarketima.
Korpa

Korpa je prazna